Наставникът на ВК ЦСКА Александър Попов коментира категоричния успех над Марек Юнион Ивкони с 3:0 гейма.

"С оглед на нашата ситуация не съм бил с надежда, че ще победим толкова категорично. Може би отборът на Марек психологически не спечели битката. Христо Цветанов игра като посрещач. Аплодисменти за Христо, той игра хубаво", коментира Попов.

"Рядко се вижда такова нещо, на мен не ми се беше случвало, класа от страна на Христо Цветанов. Търсихме варианти през седмицата, вчера решихме, че опитен човек ще играе там, той играе волейбол защото може да играе, не за пари, усещах кълбото от нерви е целеустремено, да не допуска грешки, урок за стари и млади", допълни той.

Треньорът на Марек Юнион Ивкони Иван Тасев коментира поражението на тима от ЦСКА.

"Очаквах да има напрежение при нас, след успеха в Бургас, днес напражението дойде в повече. Мога да поздравя ЦСКА за успеха. Младостта е основната ни пречка в момента. Опитвах се да направя всичко възможно да успокоя момчетата", каза той.

"Като посрещач съм играл последно през 2008 година, сега се справих, но не ме бива много. Отборът се справи много положително, браво на всички, волейболът доказа, че е колективен спорт. Всички се справиха на ниво, в такива ситуации се расте", каза Христо Цветанов след двубоя.