Легендарните български волейболисти Владимир Николов и Матей Казийски се събраха отново по чудесен повод - детския фестивал, който се проведе в Спортна зала "Левски София".
 
Двамата дълги години играха рамо до рамо за България и бяха с важна заслуга за спечелването на три бронзови медала от световно, европейско първенство и световна купа. Те донесоха и историческата първа титла на “Тренто” през 2008 г.
 
В последните години двамата ръководят съответно “Левски София” и “Стойчев-Казийски”, които се превърнаха в основни конкуренти на ниво подрастващи. Колегиалността и джентълменството обаче са над всичко.
 
Казийски хареса спортната база на клуба и похвали организацията на фестивала.
 
В залата този уикенд имаше и други известни имена във волейбола, които подкрепяха децата.
 
Ето какво написа Владо Николов под снимката:

След толкова години отново заедно и то заради децата и волейбола. Самите ние бяхме още деца, особено единият, когато по цели лета тренирахме здраво и бяхме запалени геймъри, които играеха заедно и на компютърни игри и бяхме много добри:) Сега вече поулегнали, награждаваме и се радваме на другите деца, които са избрали волейбола, за да се забавляват и да сбъдват мечтите си... Медалите бяха много и за всички, а усмивките безценни.. Какво ти трябва още за един прекрасен неделен ден!!!