Владимир Николов сподели своите очаквания за предстоящото лято и представянето на националния отбор. Николов прие със задоволство информацията, че братята Братоеви отново ще бъдат повикани в тима и изрази увереност, че "това лято ще бъде по-различно от миналото".

"Възможно е да се върнат, големи хора сме. Особено когато имаме една цел, това е доброто представяне на България. Ако трябва да съм честен, трудно ми е да си представя, че може да има човешки разногласия по-големи от това да играеш за България. Убеден съм, че това лято ще бъде по-различно от миналото. Надявам се на разположение на старши треньора да бъдат най-добрите играчи на България", заяви Николов.

"Това, че ще бъдат повикани опитните, не им гарантира място в състава. Миналата година това беше поглед към бъдещето, да не изброявам ползите от играта на младите. Споменавам само Георги Сеганов, сега играе в Италия на добро ниво. Неговото присъствие тепърва ще се усеща, ще се вижда. Това, че ще бъдат повикани опитните, само ще повиши конкуренцията."