Наставникът на ВК Нефтохимик Николай Желязков коментира поражението на тима си с 0:3 от Добруджа в мач от 7-ия кръг на волейболното първенство.

Александър Стоянов/Lap.bg
22 снимки

"Независимо от състава с който излизаме не може така да играем, имахме проблеми в атака, отборът на Добрич игра много добре, ние не можахме да се противопоставим, имахме една ситуация във втория гейм, но не съумяхме да реализираме, за да изравним резултата. Нямаше този глад за победа, тази борбеност в играта", коментира Желязков след срещата.

"Много нервно напрежение имаше в отбора, при първата грешка се получаваше една нервност, това не е волейболът, който трябва да играем. На практика сме без двама основни състезатели - Жани Желязков и Валентин Братоев, днес не се получи в атака, не се справихме добре, най-неприятното е, че нямахме волята и злобата за победа", добави той.

"В крайна сметка това е ситуацията в момента, срещу Левски трябва да спечелим, Добрич направи отличен мач, играха фантастично в защита, в атака, тяхната игра е допринесла за нашата загуба със сигурност. Жани Желязков имаше един проблем в крака, направи операция преди два дни, всичко е оправено, за срокове за възстановяване се надяваме да е готов за важните мачове в първенството, както и Вальо, който изкара много тежко болестта и в момента се възстановява. Младите момчета се стараят, може и да се получи един такъв мач, но трябва да има реакция от тима в следващия мач", каза още Желязков.

"В нашия отбор ако сме здрави нещата ще се получат", добави още треньорът на Нефтохимик.