Треньорът на Нефтохимик 2010 Николай Желязков призна след загубата от Хебър с 1:3 във третия мач от WINBET финалите в Суперлигата, че "тигрите" абсолютно заслужено са спечелили финалната серия и титлата.

Лина Главинова/Lap.bg
15 снимки

"Смятам, че в цялата серия отборът на Хебър игра по-силно, няма какво да се лъжем. Трябва да ги поздравим за играта и това, което показаха и като игра, и като колектив в тежките моменти и в ситуациите те бяха водещият отбор. За мен абсолютно заслужено спечелиха финалната серия, трябва да ги поздравим. Толкова години опитват, а и в ситуацията, в която бяхме през цялата година, смятам че е и резонно да си поделим трофеите", заяви Желязков.

"Вярно е, че имахме изключителни проблеми през сезона с контузии и други, но да не говорим за това сега, няма значение. Въпросът е, че загубихме серията, но Хебър игра по-добър волейбол и абсолютно заслужено спечелиха. От друга страна ние направихме всичко възможно през сезона с всичките тези трудности, които имахме, бореха се момчетата, дадохме всичко от себе си и не мога да търся вина сега в никого", добави още той.

"От утре ще мислим за бъдещето. Аз за себе си мога да кажа, че в Бургас се чувствам много добре. Отборът, градът са ме приели много добре, чувствам се прекрасно и принципно бих продължил, но това е нещо, за което ще мислим за напред", каза треньорът на Нефтохимик.