Волейболистът на Нефтохимик 2010 Николай Николов определи като реален развоят на полуфиналната серия с ЦСКА. Бургазлии се класираха за финала, а Николов обясни след успеха над „червените“, че отборът има какво да подобрява до решителните срещи.

„Радвам се, че се класирахме, но имаше неща, които не ни се получаваха. Надявам се, че в оставащите дни до финала, ще можем да ги подобрим“, започна Николов.

„Ако трябва да гледаме реално, мисля, че развоят бе нормален и реален. Много хора може да го приемат за пресилено изказването ми, но аз смятам, че е така. За нас няма значение срещу кого ще се изправим на финала. Който и да дойде, трябва да побеждаваме“.

„Играли сме в силни първенства и сме натрупали опит, и рутина, която доста от играчите в ЦСКА нямат и са млади, и в ключови моменти това накланя везните в наша полза“, коментира опита си, натрупан в чужбина Николов.

Запитан за националния отбор, Николов обясни: „Има все още много време. Не мога да дам отговор. Изписаха се много неща. С мен разговор не е воден. Разбира се, че искам да играя за националния. Никога не съм казвал не. Имаше много спекулации“.

„Не смятам, че сега е моментът за празнуване“, отсече за финал Николов.