Найденов: Срещу Монтана, ако не си концентриран - губиш

Наставникът на Марек Юнион-Ивкони Найден Найденов, призна, че срещу съперник като Монтана, загубиш ли конецентрация дори за миг, губиш срещата.

Това изказване той направи след загубата Монтана с 1:3.

"Започнахме с много грешки в началото на гейма. Много топки, които трябваше да обработим, ние ги сгрешихме. Срещу Монтана, ако не си концентриран през цялото време, естествено ще загубиш.", каза Найденов.

"Твърде много са 32 грешки за 4 гейма. Единствено сервиса ни беше на ниво в този мач и имаше израстване от предишните срещи. Извадихме доста топки, но контраатаката също ни куцаше.

"Окело Дауди след 3 дни път още не е на себе си, не мога да му се сърдя. Първи одфициален мач, за първи път играе в такова първенство. Качествата ги има, сигурен съм, че с всеки мач ще придобие самочувствие и ще играе по-добре. Все пак идва от държава, в която не се играе професионален волейол.", сподели Найденов относно новия играч на Марек Дауди.

Играчът на дупничани Венцислав Трифонов, сподели, че отборът има нужда от време, за да се сработи.

"Много контузии има в отбора. Нови разпределители. Не можем да се сработим, трябва да свикнем един с друг. От нас зависи да започнем да побеждаваме. Трябва да създадем комфорт на младите момчета. Играем мач за мач и ще се постараем да победим във Варна.", заяви той.

 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Найден Найденов волейбол ВК Монтана Марек Юнион-Ивкони

БГ Волейбол