Наставникът на Добруджа 07 остана доволен от победата на отбора му над Нефтохимик 2010 с 3:0 гейма. Треньорът сподели, че състезатели са изпълнили нещата, над които са работили в подготовката.

"Искам да поздравя състезателите и на двата отбора, които се бориха и искаха да направят добър мач. Нашия отбор успя до голяма степен да направи това, над което работихме. В Бургас винаги се играе трудно. Една добра атмосфера за игра. Трудното в този мач беше, че гонехме на 100% победата и да направим това, което бяхме подготвили за този мач.", сподели Живков.

"При сервисите и блокадите се справихме. Личните грешки ги нямаше, въпреки че в започнахме първия гейм с доста грешки на сервис. В момента, в който го стабилизирахме, успяхме да огранизираме нашата игра", добави той.

"Това, което искам да виждам е персонално състезателите да израстват. Всеки от тях да има амбиции и да се стреми да усъвършенства играта си. След това да се опитаме да държим сериозна организация като отбор и да изпълняваме тактически нещата. Има доста неща върху които трябва да работим. трябва да стабилизираме чисто психологическия фактор в нашия отбор, защото има доста хора, които въобще не са били основни състезатели", завърши треньорът на Добруджа 07.