"Изобилие от талант, но и липса на опит". Така доскоро бе определян волейболният клуб Левски. Двете победи на "сините" срещу шампиона Хебър и третата позиция в класирането затвърждават момчетата на Николай Желязков като основен фактор в първенството.

"Смятам, че има един много добър колектив. Разполагам със страхотни момчета, които са изключително отдадени и талантливи, а и добри като характери. Понякога младостта е такава, че много леко взимат въздух, отколкото трябва, а и това е ролята на по-опитните - да ги призимява, когато има нужда от това.

Съвсем логично е всеки от младите момчета да мисли и да играе в големи първенства. Това е правилният подход, не е грешно. За съжаление, много от младите ни състезатели прекалено рано излизат навън да играят. Аз и ръководството можем да бъдем максимално добри съветници", сподели Желязков.

Велислав Антов е един от младите таланти със силни изяви на Левски и на младежкия национален отбор.

"Определено има досат големи очаквания към нас и доста голям интерес. Вероятно това се дължи на резултатите, които постигнахме. Важно е да продължаваме да се развиваме, да не си мислим, че сме стигнали върха. Моите лични цели са да успеем да вземем медал. Мой идол е Максим Михайлов, а за българин - Матей Казийски", коментира Антов.

За тази цел може да помогне аржентинският посрещач Алехандро Торо.

"Играех в един от най-силните отбори в Аржентина - Сан Хуан, но исках нещо друго. Това, което виждам като организация в клуба, ме кара да мисля само за тренировките и за представянето ми на полето. В Аржентина не съществуват такива отлични условия за този спорт, така че решението за мен да дойда тук бе много лесно", сподели Торо.