Събитието на седмицата определено бе Общото изборно събрание на БФВолейбол, където нямаше изненади, защото Любо Ганев бе единственият кандидат за поста на президент на волейболната ни федерация. Така волейболната ни легенда бе избран за шеф на родния волейбол с абсолютно мнозинство. 

Lap.bg
35 снимки

В предаването "Златният гейм" по DIEMA SPORT 2 Любо Ганев сподели бъдещите си планове за управлението на волейбола и коментира важни подробности за следващите стъпки, които федерацията ще предприеме относно шампионата, който е застрашен от пандемията. 

"Днес получихме писмо, че се отменят всички предстоящи мачове, така че остава да решим вътрешния шампионат. Дали сме срок до 20 март всички клубове да си предоставят вижданията и надявам се, следващата седмица ще вземем решение как ще завърши първенството в България. Това предстои до десетина дни", заяви Ганев. 

"Имаме времето да си оправим нещата в структурата, ясно да дефинираме отговорностите и задълженията, които всеки ще има, за да може да се готвим за това, което предстои напред." 

Какво още сподели Любо Ганев пред Тодор Христов можете да разберете от видеото.