Старши треньорът на волейболния Хебър (Пазарджик) Камило Плачи не скри задоволството си след триумфа на неговия тим в турнира за Купата на България. Шампионите успяха да защитят трофея си от миналата година, след като във финала на надпреварата направиха пълен обрат и победиха Дея Спорт Бургас с 3:2 гейма. 

"Показахме, че можем да излезем от трудна ситуация. Искам да поздравя играчите за начина, по който реагираха в мача и изиграха срещата с разум. В първите два гейма нещата не ни се получаваха по желания начин. Дея Спорт беше по-добър в първите две части и заслужено стигна до аванс. След това променихме някои неща в играта си, смених и част от изпълнителите и за радост след това играта ни потръгна", коментира Плачи. 

startphoto.bg
31 снимки

"Считам, че се получи един много хубав двубой, който приличаше на трилър. Публиката в залата създаде невероятна атмосфера, което помогна още повече за красотата на срещата. Смятам, че феновете на волейбола в България днес се насладиха на един качествен сблъсък. Искам да поздравя отбора на Дея Спорт, който изигра страхотен двубой", допълни италианският наставник на Хебър. /БТА