Тимовете на Нефтохимик и Хебър ще се изправят един срещу друг във финала за Суперкупата на България в събота. Ето и какво е настроението в Хебър преди важния мач.

"Тази година, това което виждам аз е един отличен колектив, момчетата ме приеха добре, познавам ги всички. Надявам се да изиграем един добър мач за Суперкупата. На всички ще бъде трудно в началото, готвим се за този мач, трябва да имаме и необходимото самочувствие, Нефтохимик са с добра селекция, но се надявам трофеят да е при нас", коментира Станев.

"Ще се борим за трофеите, пък ще видим дали ще ги спечелим, сменихме разпределител, в началото ще е трудно, но мисля, че ще се справим", коментира капитанът на отбора Тодор Алексиев.

"И двата отбора на този етап може да се изненадаме, официалният мач е различен, те са видяли силните и слабите си страни, играха 4 мача, за фаворит не мога да говоря, двата тима са равностойни, с опитни състезатели", коментира старши-треньорът на тима Атанас Петров в предаването "Златният гейм" в ефира на DIEMA SPORT 2.