Българската волейболна легенда Евгени Иванов бе специален гост в предаването „Златният гейм” по DIEMA SPORT, където сподели своите очаквания в турнира за Купата на България, чийто финален етап започва в петък.

В ефира на DIEMA SPORT ще бъдат показани пряко и четирите двубоя от надпреварата, като маратонът започва в 12,15 часа с мача Ботев Луковит – Монтана.

“Определено петъчният ден ще бъде един волейболен маратон. В последните години всички турнири за Купата на България и представят едни много интересни срещи. Надявам се да бъде така. Може би първият кръг ще бъде най-слабо интригуващ, но след пресявките нещата ще станат много сериозни. Този турнир има своята специфика. Там нямаш право на грешка, не можеш да си позволиш да загубиш даден мач и да се надявап да наваксаш след това. Всеки един от тези отбори има желание да вдигне тази купа”, сподели Евгени Иванов в студиото на DIEMA SPORT.

Чуйте още какво каза Евгени Иванов в прикаченото видео.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.