Старши-треньорът на волейболния Арда - Иван Халачев сподели първите си впечатления след поражението на неговия отбор с 1:3 от ЦСКА в 10-я кръг на Националния волейболна лига.

"Липсва ни завършващата фаза на геймовете. Там, където опитът трябва да се покаже. За съжаление нямаме такива изпълнители. Видяхте, че играем добре. На моменти играем много добре, но в завършващата фаза на геймовете и мачовете, там вече се пропускаме. Това го отдавам на младостта, психиката. Трябва да се израсте. Само с мачове тези момчета ще могат да израстат, за да вървят напред и да се развиват.

 

Ние помислихме, че ще бъде лесно и оттам вече се разстойва играта на отбора. Един път излезнеш ли от тази ситуация да си концентриран, много трудно се влиза. Опитахме се на моменти. Донякъде успяхме в третия гейм, но там вече опитът си оказва влияние. Доволен съм. Играхме добре, представихме се добре.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.