Спортният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков, който стои зад успеха на Нефтохимик във волейболното първенство коментира представянето на тима и неговите цели.

"Научен съм, че никой не помни вторите и никой не дава пари за второто място, срещнах се с Валентин Братоев, станаха връзките и Ники Николов и се получи този проект, това е тим на Лукойл, искам да благодаря на Валентин Златев и на всички останали", коментира Везенков след успеха на тима във волейболното първенство.

"Говорили сме с президента, ще се опитаме да играем Шампионска лига, това което направи Дупница не е от полза за волейбола, да губи всички мачове там с по 0:3, ще се борим да играем там, Шампионска лига е доста сериозно предизвикателство, ще вими какви финанси ще имаме, искам да благодаря на всички играчи и треньори", допълни той.

"Фирмена тайна е какъв бюджет сме изразходвали, целта е постигната. Ако Салпаров не играе в четворката на Шампионска лига, ще се включи при нас, ако не няма как да се клонира. Водим преговори и с един от братята Пенчеви", завърши изказването си спортният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков.