Волейболистът на Нефтохимик Красимир Гайдарски заяви след успеха над ЦСКА, че целта пред бургазлии е спечелване на титлата и Купата на страната.

Нафтата се наложи с 3:1 гейма над „червените“.В отделните части резултатът беше 25:23, 23:25, 25:17, 25:22 в полза на победителите.

„Имаме добър синхрон с Жоро Братоев и той не е от вчера. Играли сме заедно преди доста години. Да се надяваме, че тепърва ще показваме по-добър и по-добър синхрон. В днешния ден разликата не мога да кажа точно какво я направи. За първия гейм обаче имахме късмет. Обърнахме и от там показахме повече самочувствие и тръгнахме напред“, започна Гайдарски.

„ЦСКА разполага с добри центрове. Ние също има какво да покажем, особено с привличането на Николай Николов. Получи се мач. Имаше оспорвани ситуации. Радвам се, че излязохме победители“, продължи волейболистът.

„Да се надяваме, че ще спечелим титлата. Но е рано да говорим за фаворити. Да се надяваме, че и Валентин Братоев ще се възстанови скоро и ще започне да играе и вече отборът ни е има нужния опит и ще покажем това за което тренираме и се борим. Поставената ни цел е шампионска титла и Купа“, завърши Гайдарски.