Отзивите след успеха на Монтана с 3:1 гейма над Добруджа Добрич в двубой от 15-ия кръг на волейболната Суперлига.

"Грешките бяха навсякъде, на посрещане, на начален удар, само с Велизар Чернокожев няма да стане. С тези млади момчета няма как да стане, липсва ни класа. Кнайните ни нападатели са лимитирани, трудно им е, не са за този отбор. Всички отбори знаят, че Велизар носи отбора, липсва ни класа, само той не стига", коментира треньорът на Добруджа Пламен Христов.

"Първите два гейма доминирахме, изпълнявахме много добър сервис, проблемите ни дойдоха, че станахме неточни в посрещане, получи се изравняване на играта и превес на съперника. Трябваше да се поуспокоим за четвъртия гейм", коментира успеха на Монтана треньорът Даниел Пеев.

"Тактически изиграхме мача правилно, момчетата се справиха. Имахме леки проблеми при посрещането при 2:0 гейма за нас, имаше леки сервиси. И срещу Хебър, и срещу ЦСКА и сега има едно леко отпускане при нас, третият гейм ни е проблемен", добави още той.

"Моята роля на игрището е посрещане и в атака да не се правят щуротии, не съм направил кой знае какво, доволен съм, че победихме, Латунов игра много добре, всички играха добре, имаме резервна скамейка, показахме, че сме отбор и печелим заедно", коментира победата Златко Кьосев.

"Бяхме разучили играта им, изпълнихме задачите като тактика и резултатът е налице. Днес успяхме да го спрем. Разчитаме много на сервис, на доста отбори ще им е трудно в нашата зала", добави той.