Волейболната национална състезателка Христина Русева се опитва да докаже на себе си, а и на останалите, че няма невъзможни неща. Самоя 4 месеца, след като роди първородния си син, вече тренира усилено. Колко силна е любовта към спорта, но и какъв мотив ти дава да продължиш след месеци отсъствие, разказва за „Златният гейм” Христина Русева.

„Не е чак толкова трудно, доста по-подготвена съм, отколкото очаквах. Все пак имам и една контузия, мисля, че мозъкът помни, знае какво да очаква. Ники Касабов, който е с мен изцяло, ме пита добре ли си, аз отговарям, че мога още. След раждането, като започнах да се чувствам по-добре започна да ми се тренира”, сподели националката.

Тя попадна в разширения списък с имена, на които ще се разчита за олимпийската квалификация в Апелдорн (Холандия), която е от 5 до 12 януари 2020 година.

„Нашата работа е истинско удоволствие, имаме падения и спадове, но въпреки това, всички минуси дори могат да бъдат плюс. Искам да благодаря и на Марица, защото те на драго сърце ме приеха и ми помагат. Осигуриха ми много добри условия. Не очаквах, че толкова бързо ще започна да тренирам. За националния отбор много ми се ще, ако не на 100%, поне на 50%, когато мога да помогна”, добави още Русева.

Волейболистката разкри, че е изключително щастлива със семейството си и своя син.

„Ако не е той, мъжът ми, няма как да се справя. Без него съм загубена”, споделя още чаровната състезателка.

Христина Русева е омъжена за баскетболиста Ивайло Вучков, като двамата сключиха брак няколко месеца преди раждането на бебето Христо.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.