Холандският разпределител на ВК Левски Даан Ван Хаарлем сподели мнение, че „сините“ имат шанс да станат шампион, стога да покажат постоянство. Волейболистът даде специално интервю за предаването на DIEMA SPORT - „Златния гейм“, където говори за това как е избрал да премине в софийския тим и коментира амбициите си за предстоящото Световно.

„Можем да станем шампиони, когато играем добре можем да бием всички. Нашият проблем е да запазим ниво. Работим за това. Има време до плейофите. Ако успеем да покажем най-добро от себе си, ще станем шампиони“, каза холандецът.

„Владо Николов ми каза, че ме иска в клуба. Изгледах няколко мача на тима. Владо Николов има страхотен опит знае всичко за волейбола, опитва се да ни предаде всичко, което знае. Харесвам Левски и София. Николов е наистина страхотен треньор. Надявам се скоро да покажем добри резултати“, каза холандецът.

„Мартин Иванов и Евгени Банов са ми приятели“.

„Българските разпределите ли са добри - играят на висока топка. Мисля че разпределителят на Нефтохимик е най-добър. Харесвам и този на ЦСКА“.

„Харесвам центъра на София. Мога да разглеждам и други градове, когато пътуваме. Допадат ми и Бургас и Варна. Харесвам и планината. Ние нямаме такива във Холандия“.

„Тази година ще играя с Холандия на Световното по волейбол в Русе, но не срещу България. Дано мина в следващата фаза и да играя в София, а защо не и да срещна „трикольорите“. Концентриран съм върху изявите си на този форум. Това е друго ниво“, коментира за финал разпределителят.