Директорът на Национална волейболна лига Евгени Иванов внесе яснота по случая с медалите на ВК ЦСКА, които бяха предадени на "червените" в плик вместо на церемония.

"Може би е хубаво да изясним тази тема. Трябва да се каже, че Национална волейболна лига е отговорна за този казус. Ние отчетохме този пропуск и взехме своите бележки това да не се повтаря никога повече", заяви Иванов.

"Нина Николова, председател на НВЛ, лично поднесе извиненията си на Александър Попов за този случай. Тук може би хората трябва да проявят малко търпение и благосклонност, защото и ние се учим. Едно нещо не се ражда перфектно, то става такова с времето. През времето ще правим грешки, някои от тях ще бъдат нормални, но само който не е сгрешил, само той не се развива."

"Прекалено много са нещата, от които зависи това нещо. В крайна сметка най-важното, ние поемаме отговорността за това, което се случи, Национална волейболна лига, отчетохме го като наш пропуск и ще направим всичко възможно това никога повече да не се дискутира."

Абсурд във волейбола: ЦСКА получи медалите си в плик