"Дадохме всичко от себе си и сме горди от работата, която сършихме. Доволни сме от начина, по който играхме в цялата полуфинална серия. Радвам се, че направихме един впечатляващ сезон с тези момчета. Двата отбора са много близо. Дали шанс, дали нещо друго, но ние дадохме всичко от себе си", коментира старши треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев след поражението от ЦСКА и отпадането от полуфиналите в шампионата.

"В нашия отбор липсва опит, опитваме се да компенсираме с младежки ентусиазъм. Дано момчетата имат щастието и късмета наистина да играят волейбол на високо ниво", каза още Пеев, а попитан дали ще остане начело на Монтана, заяви:

"Това е въпрос на бъдещи разговори и преговори. За момента нищо не мога да кажа. Моето желание е да работя. Най-вероятно чужденците ще напуснат отбора по ясни причини. След като нямаме родно производство нормално е потърсим чужденци."

"За първа година Монтана направи само четири загуби в рамките на целия редовен сезон. По категоричен начин заехме второто място в редовния сезон", завърши Даниел Пеев.