Монтана остана един от най-сериозните отбори в Суперлигата. Колебанията бяха пренебрежимо малко. Ето какво сподели треньорът на монтанци Даниел Пеев пред камерата на DIEMA SPORT.

"Добър втори полусезон, много по-добър от есенния, въпреки сгъстената програма. Успяхме да задържим ниво. Завършихме само с една загуба като гости на Хебър. Имаше на моменти сериозно напрежение, за да запазим второто място. Момчетата показаха характер и запазихме второто място. Искахме да се класираме колкото се може по-напред."

"След редовния сезон започва нещо съвсем различно - битката за титлата. Плейофите са съвсем различно състезание. И Добруджа имат проблеми здравословни, ЦСКА имаха също. Ние, за разлика от тях, съхранихме момчетата без сериозни травми. Важно е в какво състояние ще са в плейофите. Монтана води доста битки с Добруджа, това е първият ни съперник. Винаги са интересни и трудни. Не очаквам нещо по-различно. Вниманието ни е насочено към четвъртфиналите, а след това - зависи от противника. Но подходът трябва да бъде един и същ", сподели Даниел Пеев.