Селекционерът на националния отбор по волейбол за жени Драган Нешич е депозирал оставката си във федерацията. Това разкри президентът Данчо Лазаров. 

Снощи, при пристигане на летището от злополучното Европейско първенство, специалистът обяви, че няма смисъл да подава оставката си, но босът на волейбола твърди, че вече го е сторил. 

"Няма вариант Драган Нешич да остане, той вчера си подаде оставката. При това положение не мисля, че би останал. Не знам какво е казал на летището, не мога да коментирам, но оставката му дойде като документ във федерацията." 

"За мен е наистина изненадващо представянето на жените. Това не е първото подобно представяне и наистина имаме много сериозни проблеми. Там трябва да се анализират нещата, защото този отбор в този състав показа едни и същи резултати в рамките на пет години." 

"През това време работеха съвсем различни треньори, включително и световният шампион Кузюткин. Явно проблемът не е в треньорите. Не мога да ви кажа кой ще е треньорът, след Европейското ще анализираме и ще го обявим", сподели Лазаров.