Ръководствата на волейболен клуб ЦСКА и „София Тех Парк” проведоха среща в опит да се намери решение на казуса със зала „Армеец”.

От „червения” клуб заявиха намерения да поискат дългосрочен договор за залата, където от 40 години тренират децата на клуба с цел да я реновират. От държавната институция обаче прехвърлиха топката към Министерството на икономиката, въпреки че те прекратиха договора. ЦСКА трябва да внесе инвестиционно намерение в Министерството и да чака становище или обявяване на търг за залата.

От „София Тех Парк” настояват ЦСКА да освободи зала „Армеец” за да можело да се обследва. „Червеното” ръководство категорично не се съгласи с мотива, че залата може да бъде обследвана и така в крайна сметка към момента ЦСКА няма да освободи залата, но ще внесе инвестиционно намерения в Министерството на икономиката другата седмица и ще чака решение на проблема.

„Червените” обаче са категорични, че този път няма да позволят база на ЦСКА да бъде отнета, както се случи с част от съоръженията на 4-ти километър.