Един от лидерите на волейболния ни национален отбор Цветан Соколов, който вчера празнува своя 30-годишен юбилей, си пожела класиране за Олимпиадата в Токио 2020. Вчера България се наложи над Египет с 3:1 в първата контрола преди квалификацията в Берлин.

"Това е един специален ден за мен, юбилей, 30 години, чувствам се по-мъдър. Първо си пожелавам аз и цялото ми семейство да сме здрави, защото това е най-важното. И второ да се класираме за тази Олимпиада, защото както всеки един атлет и спортист иска да присъства на Олимпиадата, това е и моето желание", пожела си Цецо Соколов.

"Не забравяйте, че имахме фитнес в 10 часа сутринта и свършихме в 12, а сега в 2,30 започнахме да загряваме, така че нямахме достатъчно време да възстановим. Точно тези дни напъваме много във фитнес, малко сме уморени и от тренировките, така че най-важното е, че когато не се чувстваме добре физически, побеждаваме. Това е много важно за главата, за самочувствието, за психиката", коментира диагоналът на България.

"Това са мачове с такава важност, че тогава не чувстваш нито болка, нито умора. Просто няма какво да коментираме дали ще бъдем свежи или не. Това са съвсем различни мачове", заяви Соколов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.