Треньорът на Нефтохимик Найден Найденов сподели впечатленията си от мача срещу Монтана, спечелен с 3:0.

"Имаше доста неща да си кажем, затова, че не можем да подхождаме лековерно. И тук губехме в първите два гейма, после ги взимахме. Показахме характер и мобилизация."

"Пак доста грешки допуснахме на сервис, но във важните моменти успявахме да ги натиснем. Бяхме поразучили тактиката им и доста си облекчихме играта. За първи път имаме към 10 блока. Днес успяхме", сподели Найденов.

Валентин Братоев добави и своя коментар за мача: "Нефтохимик днес игра събрано и за пръв път от няколко кръга показахме добро лице. Аз може би нямах на нивото, на което трябва. Не всеки път може да си добър в атака. Днес играхме колективно много добре, като аз бих отличил центровете. В последните няколко мача не можаха. Днес срещу добрия отбор на Монтана те бяха на високо ниво."

"След загубите от Левски и Марек несигурност имаше във всички, особено в по-младите. Когато натрупаш загуби, почваш да се питаш дали нещата се вършат както трябва. Но работим много и отборът ще свърши това, което трябва - да спечелим титлата и купата на България", сподели Братоев.