„Не сме пасивни относно ситуацията със зала „Армеец”. След мое по-остро писмо, което последно изпратих до „София Тех Парк”АД, вчера са поканили Александър Попов на официална среща. Той е на това спешно свиждане и очаквам всеки момент обаждане от него, което надявам се да носи положителна новина", заяви на пресконференция председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев.

За подкрепата на Министерството на младежта и спорта относно казуса със зала "Армеец", Калчев сподели: "Няма министър досега, който да е имал отговори. С изключение може би на Лучано, който беше по-смел и поемаше инициатива. За другите просто случаят бе прекалено голям. Последният министър, който е така най-медиен от всички, също нямаше отговори и ми каза: Жоро, не може".

ОСК ЦСКА организира „Национален дебат” по въпроси свързани със спорта, здравето и възпитанието на българската младеж. Очаква се този форум да се проведе на кръгла маса, като датата на събитието ще се съобщи официално до 2-3 седмици. Поканени са председатели на Левски, Славия, Национална спортна академия и други.

На 26-ти януари (четвъртък) от 18.00 часа в Централен военен клуб (Голямата зала) ще се състои церемонията по обявяването на годишните награди за най-добри спортни постижения на ОСК ЦСКА, като на церемонията ще присъства и босът на футболния ЦСКА Гриша Ганчев. /БГНЕС