"Надявам се ако мога да съм полезен с нещо, да помогна. Винаги е било чест да облека националната фланелка и определено ще гледам да се забавлявам във всеки един момент", сподели диагоналът Боян Йорданов на старта на подготовката на националния отбор по волейбол за летния сезон. 

"Лъвовете" направиха открита тренировка в помощната зала на "Арена Армеец" и Йорданов сподели очакванията си от предстоящите турнири. 

"Готвя с националния отбор от 3 дни, за мен е удоволствие отново да съм тук. Надявам се, ако мога да съм полезен с нещо, да помогна. На 35 години съм, със сигурност не ми остава още много волейбол. Винаги е било чест да облека националната фланелка и определено ще гледам да се забавлявам във всеки един момент. До есента има страшно много време, първо е турнирът за Лигата на нациите. Целите не мога да ги поставя аз, със сигурност трябва да се изрази един много добър колектив, за да сме готови за Световното първенство, което всъщност е най-важното, все пак сме домакини и трябва да гоним четворка", каза Йорданов.

"Поизморен съм, все пак бе ми беше лесно в този гръцки отбор, в който бях, аз бях водещият нападател през цялата година. Това не е нещо ново за мен, така че нямам нужда от почивка. Надявам се да мога да помогна с нещо. Не смятам, че на поста диагонал може да се говори за конкуренция, имаме един от най-добрите диагонали в световен мащаб - Цветан Соколов. Тук съм, ако мога да помогна с нещо. Виждам тук много млади момчета, които са доста способни. Това нещо ме радва, тъй като трябва да има бъдеще за националния отбор", допълни още Йорданов.