Наставникът на ВК ЦСКА Александър Попов коментира след успеха с 3:1 гейма над Левски в мача от 17-ия кръг на Суперлигата, че публиката е останала доволна. Той добави, че това е била сред основните и големи цели в това дерби, което за първи път се игра в „Арена Армеец“ пред около 5000 фенове.

„Ясно е, че бе глупав този спад в края. Така, както бяхме натрупали аванс, лесно го пропиляхме. Мисля, че и двата отбора имат потенциал и го показаха, че можем да напълним тази зала. Мачът бе напрегнат. Геймовете не бяха така завързани, освен последния. Интрига имаше, публиката остана като че ли доволна, това бе по-голямата цел“, започна Попов.

„Не бих казал, че не е добър мач. Елементът, който наистина ме учуди, бе добрата ни защита. Имахме план за противодействие. Беше хубаво, че извадихме толкова топки. Седяхме и технически добре. Имаме резерви в посрещането. Това ми е доводът – ние имаме много резерви. Вън от съмнение е, че всеки е дал максимума. От време на време обаче нервите взимат връх. Пламен игра добре. Станков игра добре в защита. Имаме си своите проблеми. Опитваме се да ги решаваме, но все пак сме първи в класирането. Имаме само две загуби“, добави специалистът.

„Крачев е готов да замести Мляков. Стефан Стоянов има потенциал и ще го разкрие в плейофите“, завърши наставникът на „червените“.