Българският волейболен национал Цветан Соколов коментира тежкото поражение с 1:3 гейма от Германия. Бундестима успя да ни изхвърли от борбата за място на Олимпиадата в Токио тази година и сложи край на надеждите на волейболна България. 

В профила си във Facebook Цецо Соколов заяви, че всички от отбора са се раздали на 100% и изрази радостта си от това, че се е борил рамо до рамо с останалите от отбора.

"Някой може да говори каквото си иска, но аз смея да твърдя че всички тези хора които виждате на тази снимка играха и се раздаваха за българския флаг и за целта България да бъде на Oлимпиада! Горд съм че стоя рамо до рамо с тези хора! За съжаление не успяхме да направим това което всички искахме, но трябва да излезем с високо вдигнати глави, защото се раздадохме всичко на 100%! Благодарен съм, че имах честта да се боря с вас за тази наша мечта!!!", гласи съобщението на Соколов. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.