Бившият разпределител на вицешампиона Левски Сиконко и сега играч на Пирин Разлог Константин Митев коментира като „невероятна” победата с 3:2 гейма тази вечер.

Коцето влезе като резерва на местото на венецуелеца Франсиско Сотелдо в тайбрека при 14:11 за сините и съотборниците му успяха да спасят 7 мачбола и да вземат петата част с 22:20 точки.

„Да биеш Левски Сиконко е невероятно, особено като си в игра. Голямо удоволствие в двата мача. Играхме много добре, имаше обаче спад при нас и допуснахме да загубим два гейма. По чудо и с късмет от 14:11 обърнахме и спечелихме. Всичко е колектив! Очаквах още по-категорична победа днес, но съперника игра добре”, сподели разпределителят.

„Момчетата от Левски играха отлично, бързо са превъзмогнали загубата вчера и показаха страхотни умения. Решението на Мартин Стоев за двамата разпределители не е за мен новаторско, а умно. Момчетата в зона четири не се справиха добре, не са във форма. Георги Братоев се справи невероятно, влияеше ни много и психически,приказваше и през мрежата. Браво, поздравявам го!” каза пред Гонг след победата Константин Митев.