Старши треньорът на националния отбор на България по волейбол за мъже до 19 години Мирослав Живков поздрави състезателите за победата с 3:1 над Япония. Националите ще се борят за второто място в групата на Световното първенство в утрешния мач срещу Индия.

"Всички се справиха прекрасно. Поздравявам ги за отборната игра. Тези, които влязоха като резерви, също бяха супер. Япония е много труден съперник, който е изключителен в техническо естество. Ние обаче се справихме. Направихме още една крачка напред в организацията ни на игра. Най-важното е, че дадохме добър процент като ефективност в атака и защита. Имаме още резерви в началния удар. Вярвам, че ще подобрим този елемент", коментира Живков пред официалния сайт на БФ Волейбол.

"Утре ни предстои много важен мач срещу Индия. Трябва да победим на всяка цена и ще излезем максимално мотивирани. Има още какво да изчистим в играта си. Набираме скорост на Дветовното първенство и съм убеден, че нашият отбор тепърва има какво да покаже", добави той.