Волейболният национал Данаил Милушев няма да вземе участие в проверките със Сърбия, научи Гонг. Диагоналът е с изкълчен глезен и тренира на облекчен режим.

Контузията Данаил е получил преди два дни на тренировка във Варна, когато е стъпил върху топка и е изкълчил глезена си. Сега националът почива повече, тази вечер ще пропусне тренировката в залата, а от утре започва с физическите упражнения във фитнеса. Милушев вече е по-добре, но следващите дни няма да бъде на разположение на Радостин Стойчев.

Така утре в контролата и в сряда при двустранната тренировка със Сърбия, България ще бъде без Милушев. Играчът, който следващия сезон ще продължи да бъде в италианския Кастелана Гроте, се е контузил в лош момент - когато Стойчев избира онези, с които ще бъдем на Европейското първенство от 10 до 18 септември в Австрия и Чехия.

Сръбските волейболни национали пристигат в морската столица в 2.00 часа след полунощ. Западните ни съседи са заявили тренировка от 11:00 часа утре в зала "Конгресна". Сърбите пристигат в пълен състав, с изключение на тийм мениджъра Ласло Лукач.