Треньорът на Дунав Русе Данаил Милушев беше гост в предаването "Златният гейм" в ефира на DIEMA SPORT 2. Той даде мнението си за представянето на тима в първенството, както и сподели какви са очакванията му за плейофните битки срещу Левски.

"Тази година влизаме в плейофите, сборихме се с ЦСКА, щастлив съм от факта, че успяхме да ги победим и да продължим", коментира треньорът на Дунав Русе Данаил Милушев.

"Трябва да се погледне по-мащабно и глобално, можеше да се сборим с отбори като Добрич, Монтана, този формат за мен не е удачен, ние не трябваше да бъдем във втора осмица, това е моето мнение. Селекцията се определя според бюджета на клуба. Млади и талантливи момчета имам в отбора, стабилизираха играта си, на доста добро ниво играят, иска ми се да видя тези момчета срещу отбори като Добрич, Монтана, Левски. Взели сме момчета, които имат желание да се развиват", добави той.

"Стабилизирахме играта доста, показаха нивото си в тези две срещи срещу ЦСКА. Доволен съм, събрахме се в тези две срещи, показахме, че не заслужавахме да играем втора осмица. Показахме, че не сме по-слаби от ЦСКА".

"Много са различни нещата както като емоция, така и като работа. Не се чувствам уверен, за 5-6 месеца работа не се трупа увереност, важното е да успея да помогна на момчетата да дават най-доброто от себе си в мачовете. Волейболът затова е интересен, Левски показва доста стойностна игра в първенството, имаме своите шансове, можем защо не да ги победим, Левски е по-добрият отбор от нашия, но имаме своите шансове. Излизаме срещу силен съперник, но защо не да ги победим", заяви още Милушев.