Любо Ганев, президентът на Българската федерация по волейбол, стана шампион не само в любимия си спорт. Точно шест месеца и една седмица след избирането му за лидер на централата Ганев организира първи тиймбилдинг. В Банско всички от федерацията разбраха, че шефът на БФВ не е бил само царят на забивките и асовете. Ганев разби всички желаещи на табла, а съперниците му не можеха да повярват с каква лекота хвърля желаните зарчета.

В турнира по боулинг победител стана административният директор Станислав Николов. Шегаджия номер 1 безспорно беше шефът на международното направление Валентин Помаков.

Гид на групата стана Петър Сланчев, легенда на Пирин (Разлог). В свои води той показа на колегите във федерацията една от уникалните църкви в България. Тя се казва "Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стралитат" и е известна с уникалния иконопис. Най-големи проблеми с нея имаше лидерът на групата Любо Ганев. С внушителните си 210 сантиметра трудно влезе вътре, но се справи и с това предизвикателство.

След това екипът на БФВолейбол гостува и на известните "Баби от Горно Драглище". Любо Ганев и неговите служите бяха специални гости на баба Дешка, която заедно с нейните дружки, са популярни с участията си в различни телевизионни предавания и най-вече в реалити-шоуто "Фермата". Появата на Любо Ганев зарадва изключително възрастните дами, които поздравиха своите гости с различни песни, както и с вкусни местни специалитети. На раздяла всички си направиха обща снимка за спомен, а чаровните жени пожелаха много успехи на българския волейбол.

"Благодаря на всички хора от федерацията за работата, която свършихме в последната половин година - каза Ганев пред колектива. - Още сме в самото начало и тепърва ще вдигаме скоростта. Искам всеотдайност от всички волейболни хора в България. Когато се казва, че волейболът е най-успешният колективен спорт в родината ни, трябва да го защитаваме с всички сили. Никога не съм живял на крилете на славата, а съм се борил за нея."