Бившият волейболен национал Любо Ганев хвана четката, и след близо 30 години ще се изяви като художник. Той ще бъде гост в предаването „Нарисувай се...” на 17 май, неделя, от 13.00 часа.

210-сантиметровият гигант е подготвил разнообразен микс от български парчета като в неговото 30-минутно шоу зрителите на Фен ТВ ще се забавляват със Софи Маринова и Устата, Ъпсурт, Кали, Миро и Лили Иванова.

Стартът на песни ще бъде със Софи Маринова и Устата, с които Любо живя една седмица в къщата на ВИП Брадър. „Софи притежава един от най-хубавите гласове в България, но тя ми направи много ярко впечатление като човек. Много естествена, а и страхотна кулинарка. Имаше дни, когато бяхме свършили продуктите и имахме само зеле и ориз. Тази жена ги сготви по 15 различни начина, въобще не усетихме кризата”, разказва волейболистът. Той не спести похвали и за другия съквартирант – Ицо Хазарта.

Естествено, Любо Ганев не подмина темата и за любимия му спорт. Според него до 1-2 години България ще има най-добрият волейболен отбор в света и ще надмине извоюваните досега успехи.