Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети кораба Радецки за среща с обществени дейци и бизнесмени в Козлодуй. 

Повод за сбирката стана покана от кмета г-жа Маринела Николова. Двамата обсъдиха възможността за развитие на волейбола в крайдунавския град.

Веднага след края на срещата Ганев отиде на организираната среща на кораба Радецки. Президентът на федерацията отговори на всички въпроси относно спортната обстановка в града.

"Разговорите бяха ползотворни и се радвам, че в Козлодуй има толкова много хора, които имат амбиция да развиват спорта – коментира Ганев. – Без подкрепата на местната власт е твърде трудно да се случи нещо значимо. Г-жа Николова иска Козлодуй да бъде спортен град и тепърва ще обсъждаме какво може да се направи конкретно за волейбола.“

Вечерта Ганев уважи и рождения ден на един от най-видните спортни фенове в града. Бисер Митков е виден привърженик на ЦСКА. Той е основател на фенклубовете ЦСКА Козлодуй в града. Традиционно Митков кани спортни легенди на „червените“ и Ганев с радост прие поканата да уважи празника му.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.