Волейболната легенда - Любомир Ганев отрече твърденията, че след 3 дни ще бъде издигнат за президент на федерацията по волейбол.

"В последните дни бях в Австрия и сега се прибирам. Никой не се е свързвал с мен да ми каже, че ще бъда издигнат. Не знам откъде се е появила тази информация, но ако е вярна, би следвало и аз да съм запознат, нали?", заяви Ганев.

"Още когато се раздухаха нещата, заявих ясно моята позиция. Казал съм какво мисля на клубовете и на инициативния комитет, сега е техен ред. Ако смятат, че мога с нещо да помогна на българския волейбол и искат да ме издигнат, нямам нищо против", добави той.

Миналата седмица членовете на инициативния комитет обявиха, че с подписка искат да предизвикат изборно Общо събрание, за да настъпят промени и да се спре пропадането на волейбола.

В комитета влизат девет отбора от Суперлигата, втородивизионният Виктория Волей Пловдив, както и женският Марица. От елита не са се присъединили Монтана, Арда Кърджали и шампионът Нефтохимик./Меридиан мач


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.