Националният селекционер Мартин Стоев отпрати към София волейболистите на Левски Сиконко. Снощи,веднага след като сините отпаднаха от Купата на България, треньор №1 на страната влезе в съблекалнята и издаде заповед играчите да се качват на влака от Варна за столицата в 22:20 часа. Наказанието принуди целия отбор (без Георги Петров и Николай Найденов) набързо да си стегнат багажа и да пътуват до 6:30 часа този сутрин с железницата. Почти всички от момчетата за първи път от години се качиха на влак.

Още преди заминаването за 16-дневния лагер на волейболистите на Левски Сиконко бе забранено да пътуват с личните си автомобили и бяха качени на автобус. По време на празниците сините получиха почивен ден само на Великден, а през останалото време тренираха часове наред здраво в залата.

От утре играчите пък ще започнат двуразови тренировки в зала „Сиконко”, въпреки че сезонът вече приключи за тях. Заниманията ще бъдат водени от играещия помощник треньор Георги Петров.

Снощи изненадващо Черно море отстрани на ¼-финал за Купата бившите първенци, с което сините записаха един от най-слабите си сезони – 4-ти в шампионата, ранно отпадане за Купата и две загуби още в първия кръг на третия по сила евротурнир Чалъндж къп от естонския Селвер Талин.