Два дни, след като спечелиха купата на България, волейболистите на Левски Волей се концентрират изцяло към предстоящите четвърфинални плейофи в родната Суперлига. Още тази сряда „сините“ излизат срещу ЦСКА в първи мач в зала „Васил Симов“. В плейофа се играе до две победи от три мача, като „вечно дерби“ ще има в петък – 30 март и евентуално в неделя – 1 април. Трима от играчите на Георги Петров са вече без изрусените си коси.

„Всичко бе много хубаво, но вече е минало. Сега трябва да докажем, че спечелването на Купата на България не е било случайно“, каза наставникът Георги Петров, визирайки сблъсъка с „червените“ още тази сряда.

„Очаквам непредвидими плейофи с ЦСКА, като играчите на Александър Попов ще бъдат много по-мобилизирани. Нямахме поставени задачи от ръководството, но аз имам високи лични цели. Не искам да коментирам темата „пари“, защото ми е много болна. Радвам се, че всички момчета в тима са млади и продукт на Левски с много потенциал“, допълни още Петров.

Капитанът на Левски Волей Георги Братоев пък обяви: „Вече нямаме нужда да бъдем изрусени, защото намерихме своята увереност и мотивация. Няма да ни видите с избръснати глави.“

Левски Волей: Вече нямаме нужда да сме изрусени

източник: Gong.bg

Братоев пък на шега предложи треньорът Георги Петков да бъде назначен за наставник на футболния Левски, а всички „сини“ футболисти да последват примера на волейболистите и да се изрусят до един, за да намерят победния дух.

Георги Петров, като помощник на Радо Стойчев в националния отбор на България, разкри, че представителният ни тим ще стартира подготовка около 9 април, а от 18 до 22 същия месец ще има лагер в Благоевград.