Волейболният отбор на Левски ще си върне национален треньор и двама състезатели от представителната ни селекция за следващия сезон, научи Гонг от добре осведомен източник.

Начело на сините за сезон 2011/2012 на 99% е сигурно, че ще застане Георги Петров, който сега е помощник на Радостин Стойчев в тима на България.

Преди Петров бе играещ капитан и помощник в Левски Волей. Сигурно е, че досегашният наставник Николай Желязков няма да води тима от ж.к. Люлин, а ще работи в чужбина.

Другата новина е завръщането в тима на Левски Волей на двама национали - разпределителят Георги Братоев и центърът Теодор Богданов.

Плеймейкърът последната година бе в Тюмен във втората дивизия на Русия - Висша лига, а сега е в състава на Стойчев за Евро`2011. Центърът Богданов пък изкара сезон в ЛукОйл Нефтохимик.

Левски си връща национален треньор и двама национали

източник: снимки: Gong.bg

След като през миналото първенство Левски волей разчиташе на изцяло млади играчи, основно от младежкия ни национален отбор, сега амбициите пред клуба са за добиване на обиграност и добри резултати, за да може от следващия шампионат да атакува титлата.

Левски си връща национален треньор и двама национали

източник: снимки: Gong.bg

След период на застой Левски отново декларира сериозни амбиции