Владислав Иванов отново ще облече екипа на Левски Волей, научи Гонг. Националното либеро още в петък се очаква да поднови изявите си на полето. Той още се възстановява, след като преди два месеца оперира менискус, но е готов да играе. За последно Владислав Иванов бе част от румънския Томис (Констанца).

В последните седмици „сините” бяха напуснати от треньора си Мартин Стоев и посрещача Костадин Стойков, които отидоха в Румъния. Левски остана и без близнаците Георги и Валентин Братоеви. Разпределителят заигра в руската втора лига с екипа на Югра-Самотлор (Нижневартовск). А посрещачът вече е част от немския Фрийдрихсхафен, където е и Венци Симеонов.

На 1 февруари Левски Волей, воден от Стоян Стоев, гостува на Нефтохимик 2010 в Бургас. Мачът е от 12-тия кръг на родната Суперлига и е с начален час 17:30 часа.

Останалите срещи от първенството ни в петък от 18 часа са КВК Габрово - Монтана и Арда – ЦСКА. В събота пък играят Пирин Балканстрой – Марек Юнион Ивкони от 17:30 и от 18 часа Виктория Волей – Славия.