Волейболното дерби при мъжете между Левски и ЦСКА ще се играе в Арена Армеец. "Сините" са домакини на мача, който по програма е на 22 февруари 2017 година. Останалите домакински мачове отборът на Левски ще играе в зала "Универсиада", стана ясно на пресконференция на "сините".

"Общата оценка за представянето на отбора през есенния полусезон, е че очакванията към отбора са били по-високи", направиха равносметка от ръководството на Левски.  

"В същото време съставът - както играчи така и треньорски щаб са изцяло нови. Сезонът за Левски започна с кадрови проблеми, като няколко основни състезатели не бяха в оптимално състояние. В отделните мачове се забелязваха големи амплитуди в представянето и елемент на непредвидимост. Същото води до заключения относно физическата кондиция на отбора, като тя ще бъде основен приоритет преди следващите мачове от 2017, се казва още в анализа на "сините" за изминалата година.  "Въпреки всичко завършваме годината с оптимизъм. Той се базира, както на резултатите, както на играта в последните мачове. Започваме да виждаме в отбора лицето искаме - характер, настроение и удоволствие от играта. Допълнителна увереност идва от факта, че ще играем следващите си мачове в София и пред свои фенове", казаха още от клуба.