Левски Волей обяви, че няма да излезе утре в третия решителен полуфинал срещу ЦСКА от женското ни волейболно първенство. Това означава, че „сините“ служебно пращат „червените“ на финал срещу Марица (Пд). Ето и официалното съобщение на Българската федерация по волейбол:

До

Национална Волейболна Лига

София

Във връзка с коментарите и инсинуациите появили се по повод на третата плейофна среща от Национална Волейболна Лига-Жени между отборите на ВК „Левски Волей” и ВК ЦСКА, ръководството на ВК „Левски Волей", Ви уведомява, че нашият отбор няма да се яви на третия мач, насрочен за 13 март от 17:30 часа в зала „Сиконко”.

Съжаляваме изключително за създалата се атмосфера около този мач, включително и от позицията и действията на ВК ЦСКА. Опорочава се и се обезсмисля трудът, усилията и надеждите на отбори, треньори, клубове и приятели на волейбола. Дори и евентуална победа на ВК „Левски Волей” вече е опорочена и обезсмислена.

Молим Ви да уведомите съответните тимове и длъжностни лица за решението на ръководството на ВК „Левски Волей” отборът ни да не се яви на третия мач от плейофите на НВЛ – Жени на 13 март от 17:30 ч.в зала „Сиконко”.

С уважение,

Валентин Филипов

Председател на УС

на ВК „Левски Волей”

12.03.2012 г., София