Левски е номер едно за месец април. Сините волейболисти спечелиха анкетата на Пресклуб България след като спечелиха шампионската титла. Левски Сиконко взеха 19 гласа и изпревари футболния тим на ЦСКА, като за победната си серия на червените получиха 7 вота. Един глас пък бе отреден за националния ни тим по мотокрос.

Брунко Илиев само дойде на награждаването и взе купата, която е пета в колекцията на Левски Сиконко в тази анкета за отбор на месеца.

„Малко ни трябваше още да направим дубъл, а на Купната играхме много хубави мачове. С тима се разделям без огорчение защото казах, че това ще ми бъде последно треньорство на толкова високо ниво. Доволен съм, че оправдах доверието на Данчо Лазаров като треньор на отбора. Сега се върнах в Славия и работя с юноши младша и старша възраст. Работата за мен е удоволствие. Момчетата ми благодариха за съвместната работа в Левски. И седемте национали от тях са в тима ми за Мача на звездите и това ще ми бъде за последно и окончателно с тях. Хубавото е, че доверието към мен си остава в Левски Сиконко” каза Брунко Илиев.

Специалистът, който е бивш национален треньор на България ще води тима на волейболистите играещи в родното първенство в Мача на звездите във Варна на 28 май. Негов противник ще бъде Сливано Пранди – селекционер на А-тима ни и треньор на легионерите в шоуто. По този въпрос Илиев сподели: „Мачът на звездите ще бъде прелюдия за хубавите мачове, които предстоят във Варна през лятото. Очаквам много публика, която със сигурност ще остане доволна. Ще се изправим стари срещу млади – съответно легионерите срещу родните играчи. Крайният резултат в шоуто е непредвидим защото ние ще се опитаме да се докажем, а „чужденците” са изморени”.