Националният селекционер Мартин Стоев обяви, че ще върне в състава на националния отбор по волейбол Тодор Алексиев и Методи Ананиев при добро представяне от тяхна страна на финалите на турнира за Купа България, съобщи националната телевизия.

Селекционерът бе обявил, че двамата няма да намерят място в разширения състав за нито една от надпреварите на националния отбор това лято- евроквалификации, световна лига и олимпиада.

Сеньора и Мечката отнесоха доста критики за играта си след завръщането от Италия в Левски Сиконко. „Сините” загубиха от ЦСКА полуфинала и Стоев заяви, че ще спази заканата си да ги извади от тима.

Турнирът за Купата България – волейбол мъже е на 29-и и 30-и април и 1-и май във Варна, а сборът на националния отбор на 2-и май също в морската столица.

Поради важността на турнира Мартин Стоев по обед качи целия отбор на Левски Сиконко и ги заведе на лагер във Варна.16 дни преди началото на турнира "сините" отпътуваха за морската столицата, където ще се готвят за спора за трофея. Всички волейболисти са на линия, а самият треньор пътува с кола към Варна.