Националът Красимир Гайдарски остава през следващия сезон в Левски Сиконко. Центърът няма да играе в чужбина, тъй като до момента няма предложения за него и по този начин след един сезон в гръцкия Олимпиакос той отново ще облече синята фланелка и ще мери сили в родната национална лига.

„До последно ще се чакат оферти за него”, обяви мениджърът на Лески Сиконко Валентин Помаков – Елвиса. Методи Ананиев, който отпадна от тима на Мартин Стоев бе обявен за непродаваем, въпреки че към него е имало предложения от русия.

Ръководството на сините обаче въобще не е разглеждало офертата и така Мечката ще остане в зала Сиконко в квартал Люлин. Същия статус „непродаваем” има и за диагонала Николай Учиков. Найден Найденов и Георги Лазаров сами могат да преценят дали да отидат в чужбина при добри оферти, информира още Помаков.

Новият старши треньорът Найден Найденов се очаква да няма личен помощник, а Петър Шопов ще съвместява тази роля и с тази на статистик. „Сините” се събират на 1 август, а след това ги чака лагер в България.

„До последно ще търсим нов център и посрещач”, завърши Помаков.