Един от основните волейболисти на Левски Сиконко Краси Гайдарски заяви, че той и съотборниците му са показали характер и че „сините” заслужават напълно титлата.

„Усещането е много приятно, защото това не ми е първа титла, но най-изстраданата. Много съм радостен, че успяхме да се преборим. Тази година малко хора залагаха на нас. Действително сме млад отбор, но в крайна сметка показахме, че сме характери и заслужаваме да сме шампиони. Имахме спадове през годината, смени на треньори. Но все пак в крайна сметка показахме, че сме отбор и затова тази титла ми е най-трудна. Имам резерви. Както аз, така и много други момчета заслужават да са в националния отбор”

„Разбира се, че дразнителят –ЦСКА беше голям. Най-стойностният отбор в сравнение с останалите. Фактът, че биеш ЦСКА носи голямо удовлетворение. Найден го заслужава много това нещо, че го вдигнахме на ръце. Той успя да създаде колектив. Заслужава го и Брунко, въпреки че по-кратко работи с нас. Дадохме всичко от себе си. За мен лично е по-добре, ако имам подходяща оферта да играя в чужбина, а за Шампионска лига е рано да се говори. Какъвто и да е отборът и занапред, трябва да продължава да прави това, което и до момента. Купата е съвсем близо. Трябва да подходим внимателно срещу Варна. Ще полеем златото разбира се. Къде се раздавам, всеки има мнение. Важно е да се доказваш на игрището”, коментира Гайдарски пред Гонг.