Спортният министър Красен Кралев използва личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, за да сподели позицията си относно ситуацията в българския волейбол в момента.

Позиция на спортния министър Красен Кралев относно събитията в българския волейбол:

"Във връзка с откритото писмо на Инициативния комитет за промени в българския волейбол, което получих днес, съм категоричен, че ММС ще вземе мерки да не бъде допуснат какъвто и да било натиск към спортните клубове от страна на администрацията на БФВ. Ние наблюдаваме особено внимателно процесите които протичат във волейболната федерация. Задължение на министерството е да следи за нормалното насрочване и протичане на Общо събрание като изборът на ново ръководство трябва да бъде демократичен и в съгласие със закона, като се осигури и гарантира равен шанс за провеждане на предизборна кампания на всички кандидати. За всеки случай на оказван натиск върху клубовете от страна  на администрацията на централата на федерацията, моля всички клубове да сезират директно ММС".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.