Волейболистите на ЦСКА Иван Зарев и Иван Колев бяха гости в предаването „Гол линия” по Дарик Радио, където говориха за своите впечатления от спечеления турнир и бъдещите си планове.

„Чувстваме се много добре след спечелената титла. Трябва да се дава повече шанс на младите”, заявиха двамата талантливи волейболисти.

„Аз изкълчих глезен декември, после се възстанових, но после пак го изкълчих. Пирин са ни черна котка, но се надяваме след две седмици да успеем да се реваншираме”, сподели Иван Колев, който е капитан на младежкия национален отбор.

Неговият адаш Зарев пък коментира обстановката в ЦСКА: „Разликата е много голяма от Славия. В ЦСКА организацията е много добра, от всяка гледан точка сме задоволени. Имаме всичко, от което се нуждаем”.

„С кениеца Мейо не съм имал проблеми с комуникацията. Той знае перфектно английски, аз знам също. Този човек няма умора. Той каза, че за тяхната страна е нормално да бягат много”.

„И вчера, и днес публиката бе за нас, което е много радващо. Тази година събрахме много силен отбор, днес показахме, че дори можем да спечелим първенството”.

„Искам да спечеля титла с мъжката гарнитура на ЦСКА. При юноши много хора са спечелили, но аз съм пределно мобилизиран да го направя и с мъжете”, заяви Иван Колев.

„Винаги ни е било приятно да играем заедно дори когато сме били противници. В съблекалнята сме едно цяло”.

„Така се случва, че който победим, после изпада в криза. Все още не сме готови, но с продължение на шампионата ще ставаме все по-добри”.

„Надяваме се да бъдем в национален отбор, това е една от най-големите цели, защото оттам се отива навън”, допълниха двамата волейболисти в ефира на Дарик.